TOIMINTAMME

Kotipalvelu Anni ja Onni Oy on vastuuvakuutettu ja vastuullinen sekä luotettava toimija. Yritys on ennakkoverorekisterissä, joten palvelumme ovat kaikille kotitalousvähennykseen oikeutettuja ja erityisryhmille (vanhukset, vammaiset, pitkäaikaissairaat…) vielä lisäksi arvonlisäverottomia.

Kauttamme saat ravintolakokin ammattitutkinnon suorittaneen henkilön suunnittelemaan Teille ruokalistan vaikka koko viikoksi ja käymään kaupassa sekä laittamaan ruokaa tuomistaan raaka-aineista. Allergisten lasten äitinä hän on tottunut valmistamaan kaikkea myös erikoisruokavaliota tarvitseville.

Siivouksissa käytetään hajusteettomia ja luontoystävällisiä pesuaineita. Mahdollisuuksien mukaan vältetään liiallista pesuaineiden käyttöä lopputuloksen siitä kuitenkaan kärsimättä. Pinnat vain pysyvät näin pidempään parempina. Kauttamme on mahdollisuus saada esim. matoille, patjoille ja sohville pesun painehuuhtelulaitteella, joka kostuttaa vain pinnan ja pesee hellävaraisesti. Koska viimeksi tekstiiliverhoillut sohvanne on pesty?

Olen tottunut avustamaan omia iäkkäitä läheisiäni ja käymään niin kaupassa kuin ulkomaillakin matkoilla. Edes pyörätuoli ei ole ollut esteenä. Kun asiat suunnitellaan etukäteen huolella – kaikki kyllä onnistuu! Karjalaiset sukujuureni takaavat sen, että keskustelua aiheesta kuin aiheesta saadaan aikaiseksi työnkin ohessa.

Yritykseni haluaa tukea nuorten työllistymistä. Keväällä on mahdollisuuksien mukaan tarjolla Nokian alueella ikkunanpesijöitä ja haravoitsijoita. Kesällä toivottavasti myös ruohonleikkaajia.

Valikko